Exclusief voor abonnees

Jo Vally lonkt naar de politiek: “Ik vraag me af of België nog te redden valt”

Jo Vally
RV Jo Vally
Op persoonlijk vlak heeft de lockdown weinig of geen vat gehad op Jo Vally, tenzij dan misschien - zoals bij vele zelfstandigen - op zijn bankrekening. Maar Jo beseft dat velen er slechter aan toe zijn. “Ik heb de lockdown in een halve latrelatie doorgebracht”, lacht hij in het weekblad Primo. “Getrouwde of samenwonende mensen moet elkaar hun vrijheid gunnen.” Hij vertelt verder ook over hoe hij gewicht verloor in de lockdown, het verlies van een van zijn grootste fans en zijn toekomstplannen in de politiek. “Ik gun elke mens op aarde alle geluk, maar ik twijfel toch aan onze multiculturele samenleving.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudi Swinnen

    Respect voor Jo Vally . Ik ben het volledig met hem eens wat zijn visie over de Belgische politiek aangaat , hij durft het toch te zeggen zoals het is . Urbanus heeft zijn mening ook gezegd ,, en ik hoop dat er nog veel BV s gaan volgen .