Jitske Van de Veire.
Volledig scherm
Jitske Van de Veire. © Wannes Nimmegeers

Jitske Van de Veire verloor voorbije maanden veel kilo’s: “Laat felicitaties maar achterwege”

ShowbizzJitske Van de Veire (27) is de voorbije maanden heel wat gewicht verloren. Dat laat de onderneemster zelf weten op Instagram. “Het resultaat van stress, ondernemen in tijden van corona en het leven dat allesomvattend is”, klinkt het. 

11 reacties

 • Bart Timperman

  6 maanden geleden
  Er zijn er ook veel die tijdens de lockdown aardig bijgekomen zijn. Stress kan lichamelijk veel doen bij een mens, mooi om te delen Jitske.
 • Duncan MacLeod

  6 maanden geleden
  Alex, kan je dat niet interpreteren als een hartverwarmende boodschap voor iedereen die het moeilijk heeft. Een boodschap dat ze echt niet alleen zijn? Dat er nog mensen zijn die het moeilijk hebben.
 • Mario van Haesendonck

  6 maanden geleden
  super mooi toch !! echt wel !
 • kirsten crossan

  6 maanden geleden
  Ik ben ook veel afgevallen door stress. Het is echt niet leuk. Om de zoveel tijd andere kleren kopen omdat alles te groot is. Veel kracht heb ik niet meer.
 • Alex Wellens

  6 maanden geleden
  Denkt zij nu echt dat ze de enige is? We moeten hier allemaal door jonge dame!
 1. Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Het Sportpaleis uitverkopen zou leuk zijn”
  Play
  Muziek
  1

  Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Muziek­plan­nen moesten wijken voor 2 baby's"

  Dat Nathalie Meskens (40) een aardig potje kan zingen, wisten we al langer, onder andere door haar passages in ‘Tegen De Sterren Op’. Maar een eerste éigen single, kwam er nooit. Tot nu. Met ‘You Knocked Down My Walls’ brengt MSKNS een autobiografisch liefdesverhaal over de dag dat ze - totaal onverwacht - haar man ontmoette in een wijnbar. Maar waarom hebben we zo lang moeten wachten op die eerste single? En wat zijn haar muzikale ambities? Showbits vroeg het haar zelf.