Jess Donckers uit de kleren voor 'verloren honden'

Goede doel-kalender vanaf nu te koop

Jess Donckers © Wim Vanderwegen
RV Jess Donckers © Wim Vanderwegen
Voor wie nog geen kalender in huis heeft voor 2018 én graag een karmabonus wilt scoren is er goed nieuws: de 'goede doel'-kalender van Jess Donckers.

"De verkoop kan beginnen.. opbrengst van de kalender gaat naar Lostdogzzz .. vrijwilligersorganisatie die jou helpt je vermiste dier terug te vinden. Ze hebben jouw steun hard nodig!!!", verkondigt Jess Donckers op Instagram. 

De vriendin van Axel Daeseleire werkte en poseerde de laatste weken hard om de kalender op tijd klaar te krijgen. Doelpubliek? Iedereen met een hart voor schoonheid en/of dieren.

Vanaf 10 kalenders, persoonlijk geleverd

De reden waarom Donckers de organisatie voor vermiste honden uitkoos, is omdat ze recent zelf haar chihuahua Viktor kwijt speelde. Mede dankzij de hulp van de organisatie vond Jess 'm terug. 

Interesse? Stuur een mail naar jess@thangfactory.com met jouw adresgegevens. Via die weg krijg je alle nodige info. Kost kalender is 30€ +verzendingskosten. 

Goed nieuws: voor al wie in één keer tien kalenders bestelt, komt Jess ze persoonlijk afleveren. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Melanie Van den broeck

    Ik vindt ze niet echt mooi maar haar gebaar wel