Jerry Seinfeld biedt excuses aan voor kopiëren show

LOS ANGELES - Jerry Seinfeld is door het stof gegaan nadat hij andere programmamakers ervan had beschuldigd het format van zijn show te hebben gestolen. Het bleek dat één van deze 'kopieën' al bestond voordat zijn show Comedians In Cars Getting Coffee van start ging.
EPA LOS ANGELES - Jerry Seinfeld is door het stof gegaan nadat hij andere programmamakers ervan had beschuldigd het format van zijn show te hebben gestolen. Het bleek dat één van deze 'kopieën' al bestond voordat zijn show Comedians In Cars Getting Coffee van start ging.
Jerry Seinfeld (65) is door het stof gegaan nadat hij andere programmamakers ervan had beschuldigd het format van zijn show te hebben gestolen. Het bleek dat één van deze ‘kopieën’ al bestond voordat zijn show ‘Comedians In Cars Getting Coffee’ van start ging.

In een promofilmpje voor zijn Netflix-serie zei Jerry: “Hier bij Comedians In Cars Getting Coffee hebben we gemerkt dat we een aantal shows, hoe zal ik het zeggen, hebben beïnvloed. En we zijn er trots op dat anderen onze stijl hebben opgemerkt en zich hebben laten inspireren. Het enige dat we daarbij willen aanmerken: als je ons gaat neppen, doe het dan goed.”

Britse acteur Robert Llewellyn wees de comedian er echter al snel op dat zijn serie Carpool al in 2009 op YouTube startte en in het televisieseizoen 2010-2011 werd uitgezonden, terwijl Comedians In Cars Getting Coffee pas in 2012 uitkwam.

Jerry gaf zijn ongelijk meteen ruiterlijk toe. “Excuses, ik had niet eerder van deze show gehoord”, liet hij weten aan Llewellyn, die de verontschuldigingen digitaal aanvaardde.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.