Jerooms humor is hard en bijtend, maar zelf is hij dat zelden. En cynisch is hij al helemaal niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Jerooms humor is hard en bijtend, maar zelf is hij dat zelden. En cynisch is hij al helemaal niet. © Photo News

Jeroom jurylid in assisenproces: “Zijn humor is hard en bijtend, hijzelf niet”

ShowbizzJeroom Snelders (42) is één van de twaalf juryleden in het assisenproces van de moord op een kapster in Boutersem. De cartoonist die ook op tv vaak seksistische en gewelddadige grappen maakt en die sommige mensen raar zullen vinden, is noch door de verdediging, noch door het openbaar ministerie gewraakt. "Jeroom is dan ook een verstandige man met een groot rechtvaardigheidsgevoel", zegt Guy Mortier, de man die hem ontdekte.

12 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  1 jaar geleden
  Dit is iets prive , dat moet niet aan de grote klok gehangen worden want dat zijn onze zaken niet .
 • Eef Theys

  1 jaar geleden
  Ik ben het wat beu om 'de kapster uit Tienen' te moeten lezen. Achter deze titel schuilt een meisje met een mooie persoonlijkheid en de naam Julie Quintens. De dochter van twee lieve, deftige hardwerkende mensen. Zou het niet mogelijk zijn om haar uit respect gewoon met haar naam te benoemen? Dankjewel hiervoor.
 • Georges Peleman

  1 jaar geleden
  Zeer correcte en oprechte kerel, ken hem al langer dan vanop tv. Toen ik hem op tv zag herkende ik hem niet, ze spelen op tv een rolletje
 • Bart Denys

  1 jaar geleden
  Het is maar een burger als jij en ik. Dus ja, dit is dan ook zijn taak...
 • Robert DE REU

  1 jaar geleden
  Jeroom staat bekend als een gevoelig en intelligent persoon, en beseft zeker dat hij daar niet zit om grapjes te maken over zijn geliefde Elodie. Doe het goed Jeroom je bent een wijs man.
 1. Onze reporter op het euthanasieproces: “De taal of de schoenen van een euthanasie-arts: alleen assisenzaak legt zulke onnozele en tegelijk belangrijke details bloot”
  PREMIUM

  Onze reporter op het euthanasie­pro­ces: “De taal of de schoenen van een euthanasie-arts: alleen assisen­zaak legt zulke onnozele en tegelijk belangrij­ke details bloot”

  De laatste getuigen zijn de deur uit. Even ademhalen is dat, want op een assisenproces wordt niet alleen verteld, maar ook geweend en geroepen. Afgaand op enkele reacties op Twitter, hebben die emoties sommige mensen geërgerd. Dit is een showproces, klonk het, dit had nooit voor een gerecht moeten komen! Al die details, bah!
 2. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
  Celebrities

  Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

  Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.