Jeroen Van Dyck is in 'Familie' opnieuw te zien als psychopaat Tony. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de acteur alles over die bijzondere rol.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Van Dyck is in 'Familie' opnieuw te zien als psychopaat Tony. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de acteur alles over die bijzondere rol. © vtm

Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel”

ShowbizzNa een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf, z’n leven als vrijgezel en werkonzekerheid. “Ik hoop dat er wat aanbiedingen komen binnenkort.”

7 reacties

 • Liliane Wiedeman

  4 maanden geleden
  Fantastisch dat Tony (Jeroen Van Dijck) terug is in Familie! Hij is een van mijn favoriete acteurs! Welkom terug Jeroen! 📺 ❤️ Tot weldra in de “Yam Thai”
 • Dirk Willems

  4 maanden geleden
  Het word hoogtijd dat er een einde komt aan de SOAP familie want de fictie word werkelijkheid met het komenben gaan van personages lijkt het wel een echte SOAP.
 • Anita Finoulst

  4 maanden geleden
  Top dan wordt het wat spannender.
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Het niveau van familie blijft maar dalen! Triestige soap geworden!
 • Alain De Coene

  4 maanden geleden
  Haha nog meer kijkers die niet meer zullen kijken ,, ikzelf heb het na al die jaren kijken ook opgegegeven van zodra ik wist dat peter eruit moest dus ben al 3 weken familievrij , en nu die jeroen er terug inkomt zit terug kijken er niet meer in
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.