.
Volledig scherm
PREMIUM
. © VRT/Fotomontage HLN

Jeroen Meus nieuwe presentator 'Twee Tot De Zesde Macht': "Maar als testopname slecht is, doe ik het niét"

Vlaanderens populairste tv-kok die een quiz op zondagavond gaat presenteren? De 1,2 miljoen fans van 'Twee Tot De Zesde Macht' zaten gisteren met veel vragen toen onze krant bekendmaakte dat Jeroen Meus de opzijgeschoven Bart De Pauw gaat vervangen. "Jullie hebben me in snelheid gepakt", klinkt het. "Ik had nog niet definitief 'ja' gezegd, maar nu kan ik moeilijk nog anders. Behalve als de testopnames op niets trekken: dan doe ik het sowieso niét."

15 reacties

 • Andre Hufkens

  5 jaar geleden
  Hoe lang moeten wij hier nog lezen dat dat verwend nest dat prutsprogramma gaat presenteren, weten nu al dat we zullen zappen !
 • Nick Mees

  5 jaar geleden
  Een Peter Van Asbroeckske doen: uwe kop aan een hoop programma’s lenen
 • roger reniers

  5 jaar geleden
  Doe ons dat niet aan,geef mij dan maar Danira B.,is het ni aan te horen,is toch mooi om zien !
 • Frans Faes

  5 jaar geleden
  De (V)RT weet duidelijk niet van wat hout pijlen maken. Afvoeren al die zever en samen met Thuis de vuilbak in kieperen.
 • gaspard van de ketele

  5 jaar geleden
  Wiens vriendje is die ? Verder heb ik er geen problemen mee, naar zo iets stom kijk ik niet
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.