Exclusief voor abonnees

Jeroen Meus na pikzwarte periode terug met ‘Twee tot de zesde macht’: “De eerste reeks is opgenomen in de moeilijkste periode van mijn leven”

Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42) geeft niet meer zo graag interviews. Maar als het moet, dan smijt hij zich. De terugkeer van 'Twee tot de zesde macht' betekent ook het einde van een forse omwenteling in het leven van de knuffelkok. "Vroeger wilde ik overal bij zijn, nu wil ik er vooral niét meer bij zijn."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Floris Janssens

  Schoenmaker blijf bij uw leest en zevert zoveel niet...

 • katty Philips

  Ik vind hem een goede kok, maar, " katrientje" werkt op mijn systeem.

 • Michel De Deken

  Heb helemaal niets Tegen Jeroen maar Meester blijf bij uw leest !

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Goede kok en presenteert zijn kookprogramma ook goed. Spaar hem echter van die quizprogramma's waar ze al aan het lachen zijn voor de onnozelheid begint.

 • ANDRE WEENEN

  Laat hem gewoon koken, zeker niet meer en niet minder, en liefst zonder dat gezever daar tussen. En twee tot de zesde macht heeft zonder Bart geen uitstraling meer, deels door Jeroens mislukte en geprogrammeerde moppen.