Jérémie Makiese is vertrokken naar Turijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Jérémie Makiese is vertrokken naar Turijn. © Jan De Meuleneir / Photo News

Jérémie Makiese heeft vandaag eerste repetitie voor Songfestival in Turijn: “Al die theorieën, ik ben daar niet mee bezig”

SongfestivalIl est parti. Nadat hij zaterdag nog een MIA mocht uitreiken - en zich nadien ook amuseerde op het sectorfeest -, begint voor Jérémie Makiese het Songfestivalavontuur. Onze afgevaardigde stapte maandag op het vliegtuig richting Turijn, en begint er vandaag meteen te repeteren. Zonder stress, maar met huizenhoge verwachtingen. Al wil hij na dit avontuur toch graag terug naar zijn oude leven als keeper bij Excelsior Virton. “Dat was mijn job voor deze wedstrijd, en dat is nadien ook mijn doel.”

1 reactie

 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Stop eens met al die drukdoenerij. Eerst laten performen en dan evalueren. Geen prospecties. Hoe goed een atleet, kandidaat... zich voorbereidt, de media achterhaalt hem of haar wel om de druk op te voeren als ''s lands hoop' 'om diepe teleurstelling te voorkomen'.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.