Jens Dendoncker verstopt 100.000 euro in ‘Wie zoekt, die wint’: “De kandidaten gaan ver, tot in het extreme”

TVHoe ver gaan mensen in het slopen van hun eigen huis, als ze weten dat er 100.000 euro verstopt zit? Dat is de opzet van het nieuwe VTM-programma ‘Wie zoekt, die wint’. Spelleider van dienst is Jens Dendoncker. “Het geld dat de kandidaten vinden binnen het half uur, mogen ze houden. En daarvoor gaan mensen erg ver, tot in het extreme”, vertelt Jens aan Senne. Hij verklapt daarbij ook enkele tips voor de deelnemers. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

3 reacties

 • Peter Buyck

  3 maanden geleden
  Geldzucht als entertainment... Entertainment neemt Japanse vormen aan (daar houden ze ook van vernederingen voor het grote gewin). 30.000 winnen om er 10.000 af te dragen aan de lokale handelaars voor herstel van de schade. Gelukkig waren ze net op tijd of ze hadden maar een winst van 5.000 na al die schade.
 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Waar zijn we in godsnaam mee bezig ?
 • Marie Rose Van der Haeghen

  3 maanden geleden
  Voor geld danst de beer .
 1. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”
  FILM

  Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”

  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.