Jens Dendoncker moet show last-minute afzeggen door epilepsie-aanvallen

VTM
VTM-gezicht Jens Dendoncker (29) heeft een voorstelling van zijn show ‘Bang van Dendoncker’, die vanavond in Vilvoorde zou plaatsvinden, noodgedwongen afgelast omwille van gezondheidsredenen. De comedian heeft last van epilepsie-aanvallen. “Met spijt in het hart moet ik de show uitstellen. Mijn lijf wil eventjes niet meer mee”, laat hij weten via Facebook.

De ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-presentator is altijd eerlijk geweest over zijn strijd met epilepsie. Hij vertelde eerder al dat hij ongeveer één keer per drie weken een aanval krijgt. Nu is de situatie duidelijk verergerd, want op Facebook laat de goedlachse West-Vlaming weten dat hij de afgelopen dagen meerdere epilepsie-aanvallen heeft gehad.

Zijn show, die normaal vanavond in cultureel centrum Het Bolwerk zou worden opgevoerd, wordt daarom verplaatst naar 26 februari 2020. De comedian verontschuldigt zich bij zijn publiek. “Ik hoop jullie alsnog eind februari te treffen.” In de meer dan honderd reacties onder het bericht laten de fans weten begrip te hebben voor de situatie. “Veel beterschap. Je gezondheid komt op de eerste plaats”, stellen zij het unaniem.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rachel Cousse

  Met het juiste medicijn, en niet te veel stress en spanning komt het vast goed, ik heb sinds mijn kinderjaren epilepsie (grand mal) Topamax is voor mij het beste medicijn, aanvallen zijn nog zeldzaam. Veel beterschap Jens.

 • William De Ruyck

  Veel beterschap en sterkte ! Spoedig herstel !

 • DAVY VAN KEYMEULEN

  veel sterkte jens

 • Joris De Crom

  Joris De Crom, Veel sterkte en rust, weet wat het is, ben ook een NAH patient. Kan niet meer tegen te veel prikkels en licht flitsen.