Jens Dendoncker legt in ‘Alloo bij…’ uit waarop hij zo open praat over mentale problemen

TVStand-up comedian Jens Dendoncker is donderdag te gast bij Luk Alloo in ‘Alloo bij...’ Wie was Jens als kind, wil Alloo weten. “Ik denk dat ik bij momenten wel heel luid, uitbundig en extravert kon zijn, maar dat er evenveel melancholische momenten waren", zegt Jens. 

0 reacties

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. John Terra kruipt langzaam overeind na inbraak: "De psychische ravage is enorm en moeilijk te verwerken”
  PREMIUM
  BV

  John Terra kruipt langzaam overeind na inbraak: "De psychische ravage is enorm en moeilijk te verwerken”

  71 is John Terra ondertussen, maar hij is nog niet van plan om op pensioen te gaan. De zanger heeft net een nieuw album uit, ‘Even van de wereld’. Aan de hand van de tien geboden blikt hij in PRIMO terug op z’n voorbije carrière en vertelt hij over z’n minderwaardigheidscomplex en de momenten die z’n leven tekenden. “Je kan een fysieke moord plegen, maar de moord die je pleegt met een leugen is erger.”