Jennifer Lopez sprak Bradley Cooper moed in voor optreden Oscars

EPA
Vlak voordat Bradley Cooper zondag op moest bij de Oscars om zijn duet met Lady Gaga te zingen, fluisterde Jennifer Lopez hem wat wijze woorden in zijn oor. Dat vertelde de zangeres zelf op haar Instagram Stories.

In de video, die ondertussen weer verdwenen is, zegt Alex Rodriguez tegen zijn vriendin Jennifer Lopez: “Ik vond het echt mooi hoe je hem dertig seconden voordat hij moest beginnen nog advies gaf. Je bent echt naar hem toe gegaan om iets te zeggen.” De zangeres verontschuldigt zich lachend: “Hij leek zo nerveus!”

Jennifer weet nog precies wat ze tegen Bradley heeft gezegd. "Het liedje is zo mooi, zodra mensen de eerste noten horen, gaan ze applaudisseren. Ik zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken en gewoon het nummer moest opvoeren.”

De acteur liet een aantal weken voor de uitreiking van de Oscars aan Extra weten dat hij inderdaad bloednerveus was voor het optreden. Bradley verklaarde zelfs dat hij zich geregeld afvroeg waarom hij had toegezegd te zingen tijdens de ceremonie. “Soms denk ik bij mezelf dat ik een doodswens heb ofzo.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.