Jennifer Lopez sprak Bradley Cooper moed in voor optreden Oscars

EPA
Vlak voordat Bradley Cooper zondag op moest bij de Oscars om zijn duet met Lady Gaga te zingen, fluisterde Jennifer Lopez hem wat wijze woorden in zijn oor. Dat vertelde de zangeres zelf op haar Instagram Stories.

In de video, die ondertussen weer verdwenen is, zegt Alex Rodriguez tegen zijn vriendin Jennifer Lopez: “Ik vond het echt mooi hoe je hem dertig seconden voordat hij moest beginnen nog advies gaf. Je bent echt naar hem toe gegaan om iets te zeggen.” De zangeres verontschuldigt zich lachend: “Hij leek zo nerveus!”

Jennifer weet nog precies wat ze tegen Bradley heeft gezegd. "Het liedje is zo mooi, zodra mensen de eerste noten horen, gaan ze applaudisseren. Ik zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken en gewoon het nummer moest opvoeren.”

De acteur liet een aantal weken voor de uitreiking van de Oscars aan Extra weten dat hij inderdaad bloednerveus was voor het optreden. Bradley verklaarde zelfs dat hij zich geregeld afvroeg waarom hij had toegezegd te zingen tijdens de ceremonie. “Soms denk ik bij mezelf dat ik een doodswens heb ofzo.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.