Archiefbeeld. Jennifer Lopez (links) en Ben Affleck tijdens een honkbalwedstrijd in Boston, Verenigde Staten. (11/10/2003)
Volledig scherm
Archiefbeeld. Jennifer Lopez (links) en Ben Affleck tijdens een honkbalwedstrijd in Boston, Verenigde Staten. (11/10/2003) © European Press Agency (EPA)

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen relatie met kusfoto op Instagram

CelebritiesJennifer Lopez heeft voor het eerst een foto van haar en liefje Ben Affleck gedeeld op Instagram. Er gingen al hardnekkige geruchten over de relatie, maar nu bevestigt het koppel het eindelijk zelf.

 1. Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatieshow: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”
  Showbizz
  1

  Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatie­show: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”

  Hij staat 14 jaar op de planken en is zopas aan zijn laatste jaar op tram vier begonnen. En dan blikt een mens al eens terug. Vanaf vanavond staat Adriaan Van den Hoof (49) op het podium met z’n - door corona uitgestelde - compilatieshow ‘’t Zal schoon zijn als het af is’. In tijden waar humor steeds gevoeliger ligt en de woke-cultuur oprukt, wil de comedian ongeremd moppen blijven tappen. “Soms heb ik het gevoel dat ik me voor alles moet verantwoorden.”
 2. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.