Jelle Cleymans
Volledig scherm
Jelle Cleymans © Kristof Ghyselinck

Jelle Cleymans open over relatiebreuk: “Ik kan Katrien niet missen, en zij mij ook niet”

Showbizz“Liefde is veel complexer dan ons altijd verteld wordt”, aldus Jelle Cleymans (36). Daar kan de zanger en acteur zeker over meepraten. Vijf jaar na de breuk met zijn ex Katrien zijn de twee nog steeds in elkaars leven. “We zien elkaar liever dan voor onze breuk.”

12 reacties

 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Ik moet er niks van weten,met zijne show.!!
 • Eddy Wanzeele

  1 jaar geleden
  Het is iets wat anders. Maar ja het is weer geen happy nieuws.
 • Bram Janssens

  1 jaar geleden
  Wie heeft er nu in hemelsnaam een boodschap aan het liefdesleven van deze aansteller?
 • Patrick De Dauw

  1 jaar geleden
  Ben 19 jaar gescheiden en mijn huidige partner waar ik al 15 jaar met ben beschouwd mijn ex als een vriendin en omgekeerd. Het is allemaal mogelijk als je een klein beetje moeite doet.
 • Gert De Jaeger

  1 jaar geleden
  Jullie hebben een film gevoel alles is een podium echte liefde is wanneer je blijft gaan en ni afhaakt
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ ontkent staalhard dat hij Leeuw is in ‘The Masked Singer’
  Play
  Showbits

  “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ is hoofdver­dach­te voor Leeuw in ‘The Masked Singer’

  Vier jaar geleden leerde Vlaanderen Maksim Stojanac kennen als de knappe hunk Vince Dubois in ‘#LikeMe’, maar nu wordt het tijd dat we ook de echte Maksim leren kennen. Na zijn solodebuut vorig jaar, met zijn eerste album ‘MAKSIM’, volgt nu de single ‘Onder Invloed’. Voor die gelegenheid organiseerde hij een secret concert in het MAS in Antwerpen. Showbits was erbij en legt hem meteen ook dé vraag van het moment voor: “Maksim, zit jij in een pak van ‘The Masked Singer’?”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Acteurskoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis bezig aan hun eigen Ronde van Vlaanderen: “Heel oprechte mensen”

  Acteurskop­pel Ashton Kutcher en Mila Kunis bezig aan hun eigen Ronde van Vlaanderen: “Heel oprechte mensen”

  Vlaanderen kreeg deze week hoog bezoek. Acteurskoppel Ashton Kutcher (45) en Mila Kunis (39) bracht een bezoekje aan Gent, Brussel en Brugge, samen met hun twee kinderen. De Amerikanen stilden hun honger bij O’yo op het Sint-Baafsplein in Gent, bij pop-up Sablon in Brussel en bij De Vier Winden op de Grote Markt in Brugge. Het lijkt wel of het koppel bezig is aan hun eigen Ronde van Vlaanderen.
  Brussel, Brugge, Gent