Jelle Cleymans heeft opnieuw extra job beet: “Tijd voor een lief? Ik leef als een echte monnik, absolute onthouding”

ShowbitsBij radiozender Joe is het startschot gegeven voor de nieuwe Top 2000. Dit jaar trouwens voor het eerst met Jelle Cleymans. Hij staat van 19 tot 22 uur aan de zijde van Alexandra Potvin. “Ook al heb ik ervaring met radio, het voelt toch opnieuw als een uitdaging”, vertelt Jelle aan Jarne. Naast zingen en acteren is dus ook presenteren één van zijn passies. Met de repetities voor de musical ‘Vergeet Barbara’, zijn soloplaat die uitkomt én zijn job bij Joe is het wel duidelijk dat zijn agenda overvol zit. Tijd om de liefde te vinden lijkt er dus niet te zijn. “Ik leef als een monnik, absolute onthouding”, lacht hij. Wat de plannen na de Top 2000 zijn bij Joe, kom je te weten in een nieuwe Showbits.

7 reacties

 • Dick De Zeure

  5 maanden geleden
  Verstandige kerel! Geen lief is geen gezeur aan je hoofd en je doet wat je zelf graag wilt.
 • Luc Vanderkelen

  5 maanden geleden
  Goed zo,beter voor de planeet
 • Claude Gyselinck

  5 maanden geleden
  Wijze gast Jelle. Altijd eenvoudig gebleven. Voorbeeld voor velen.
 • roger boons

  5 maanden geleden
  een monnik zou je dan niet beter in een klooster gaan ?
 • chantal Eggermont

  5 maanden geleden
  Je zal het fantastisch doen! Toffe kerel!
 1. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

  Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”
 2. ‘The Voice’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”
  Play
  Showbits
  9

  ‘The Voi­ce’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”

  In december werd Louise Goedefroy gekozen als winnares van ‘The Voice Van Vlaanderen’ 2022. Nu, drie maanden later, is het opvallend stil geworden rond de zangeres. “Ik ben weldegelijk aan mijn muziekcarrière aan het werken”, vertelt ze tegen Showbits-reporter Senne. Hoe ze die carrière precies probeert uit te bouwen en welke soort muziek we van haar mogen verwachten, zie je in een nieuwe Showbits-video.