Exclusief voor abonnees

Jeff Hoeyberghs verliest strijd om hoederecht over zijn zoon: “Ik moet nu met lede ogen aanzien hoe Louis neurotisch wordt”

Jeff Hoeyberghs
Johan Martens Jeff Hoeyberghs
Nu plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (57) de rechtszaak om het hoederecht over zijn jongste zoon heeft verloren, schopt hij wild om zich heen naar het gerechtelijk systeem. Én beschuldigt hij zijn ex van ‘ouderverstoting’. Voor dat probleem is maar één oplossing, vindt Jeff. Al lijkt die regelrecht uit een sciencefictionfilm te komen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Desmet

  Je dierbare zoon in een krant vernoemen als iemand "die nu neurotisch gaat worden". Waar is het respect en de privacy Jeff?

 • Rudolf Jacobs

  dit krijg je in achterbaks vlaanderen Jef,de meeste huilen mee met de wolven,een vlaming is zo makkelijk te beinvloeden ,dat je er zou mee kunnen bleiten,ze kunnen niet verdragen dat iemand hun de harde waarheid verteld ze verkiezen liever leugens zijn dat al gewend van de regering ook

 • Stan Vankoo

  Tja, de genen waarschijnlijk....

 • eddy willems

  Loesje vranken, kinderen beseffen goed genoeg waar ze aandacht en liefde krijgen. Je moet maar eens nagaan wanneer kinderen mogen kiezen er zal regelmatig iemand uit de boot vallen. En wat jeff betreft geen enkel medelijden met deze vent

 • Loesje Vranken

  Ouderverstoting gebeurt zo vaak. Afschuwelijk om uw eigen kinderen, samen gemaakt in liefde, zo op te zetten tegen de wederhelft. Kinderen trappen er altijd in omdat ze door het beest op en top verwend worden. Dit alleen maar om de wederhelft psychisch en lichamelijk te laten afzien. Kraken tot ze barsten. Heel erg. Waarom komen kinderen niet op voor hun zelf en afhekraakte wederhelt, schrik???