Jeff Hoeyberghs maakt zich kwaad op rookwetgeving: "Pervers is het!"

Vlaanderens bekendste plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (56) schopt kabaal. Alweer. Op Facebook schrijft Jeff het volgende: "Om een kind onder het mom van passief roken twee jaar te ontvaderen, terwijl rokende zwangeren vrijuit gaan, is dermate persvers dat het idee enkel van de duivel zelf kan komen. De duivel is een vrouw, dat staat bij deze vast", brult hij in Tv Familie. 

Een sneer naar vrouwen toe die om uitleg vraagt. Want heeft Jeff een onderliggende, emotionele reden voor deze uitval? Ziet de schoonheidsdokter, nadat zijn twee volwassen kinderen met hem braken, nu ook zijn jongste zoon Louis (8) niet meer? 

RV

Jouw relatie met Louis’ mama Evelyne liep zo’n twee jaar geleden op de klippen. Is hij daardoor uit je leven verdwenen, Jeff?

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bruno Desmaele

  zo een verbod is wenselijk maar tegelijk zinloos. Dat kan toch niet gecontroleerd worden. Iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid voor zijn eigen kinderen.

 • hugo van de velde

  Ja Jef, roken zou volledig moeten afgeschaft worden. Mijn hart bloedt als ik in deze tijd jonge mensen er mee zie beginnen. Wat is er nu fijn aan roken ?

 • Joske Keyre

  Maar van de smeerlapperij die in de lucht hangt wordt niet gesproken...

 • Sandy Bekaert

  En gelijk heeft hij. Al vind ik wel dat er ook een boete zou moeten komen voor ouders die in een afgesloten auto roken waar kinderen in zitten. Maar zwangere vrouwen die roken dat vind ik mishandeling nog voor het kind geboren is. Als je die verantwoordelijkheid al niet kan nemen om te stoppen met roken dan vind ik niet dat je klaar bent om moeder te worden

 • guy boeykens

  en gelijk heeft hij