Jean-Pierre Van Rossem afgevoerd naar ziekenhuis

VIER

Jean-Pierre Van Rossem is vanavond omstreeks 19 uur afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij moest met een ladderwagen van de brandweer uit zijn flat op de eerste verdieping van een appartementsgebouw in het centrum van het Vlaams-Brabantse Kapelle-op-den-Bos gehaald worden. Waarom Van Rossem afgevoerd werd, is nog niet duidelijk. Volgens buren was de 73-jarige ex-beursgoeroe nog bij bewustzijn toen hij afgevoerd werd.

Opvallend: gisterenavond werd op VIER de tweede aflevering van ‘Van Rossem’, een reportageprogramma over de gewezen volksvertegenwoordiger, uitgezonden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.75 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ANNIE BOYEN

  Van harte beterschap JP

 • Anita Braat

  Beterschap.

 • guy van laethem

  Doorgaan! !!!!

 • Ronald Ceulemans

  J. P komop man , Veel beterschap vriend. Dodiron ( zolder)

 • Callewaert Bjorn

  België is al jaren naar de kloten . Hou van mensen die geen blad voor de mond houden ben zelf ook zo . Zwijg voor niemand . Sterkte JP