Alizée
Volledig scherm
PREMIUM
Alizée © NurPhoto via Getty Images

“Je kunt op je 15e een lolita zijn, en een feministe op je 30ste": hoe gaat het nog met zangeres Alizée, bekend van ‘Moi... Lolita’?

CelebritiesWaar zijn ze gebleven? Sterren van toen die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Vandaag de Franse zangeres Alizée, bekend van de hit ‘Moi... Lolita’. Ze verkocht in Europa meer dan 2 miljoen exemplaren van haar debuutsingle, maar verdween de laatste jaren in de anonimiteit. “Ik heb nu iets gevonden dat ik écht leuk vind.”

 1. Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’
  Play
  Showbizz
  5

  Nina Derwael en Delphine van Sak­sen-Co­burg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’

  Vanavond start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De voorbije weken was er veel te doen rond de deelname van prinses Delphine - een royal op de dansvloer, kom dat tegen - maar ook Nina Derwael was een opvallende kandidate. Met haar achtergrond in het turnen zou zij vast mooi presteren op de dansvloer? In een eerste preview lichten beide dames al een tipje van de sluier op.
 2. Studio 100 annuleert Rewind Party vanavond al: “Wie naar het Sportpaleis wil rijden: heel spijtig, maar niét doen”
  Play
  Showbizz
  36

  Studio 100 annuleert Rewind Party vanavond al: “Wie naar het Sportpa­leis wil rijden: heel spijtig, maar niét doen”

  Een streep door de zeven Sportpaleisconcerten van Studio 100 dit weekend. De eerste Rewind Party vanavond, waarop de nieuwe K3 voor het eerst zou optreden, mocht officieel nog doorgaan. “Maar de gouverneurs kunnen nog ingrijpen waardoor de situatie té onzeker is. We zijn genoodzaakt te cancelen”, klinkt het bij Studio 100. Hans Bourlon legt de schuld bij alle niet-gevaccineerden: “Dat zijn voor mij de daders. Het vaccin zou beter verplicht zijn, zoals polio bij kindjes.” De Winterrevue van Stany Crets gaat dit weekend wel door in het Antwerpse Theater Elckerlyc. De regisseur annuleert wel de première van de musical ‘The Sound Of Music’.
 3. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.