Alizée
Volledig scherm
PREMIUM
Alizée © NurPhoto via Getty Images

“Je kunt op je 15e een lolita zijn, en een feministe op je 30ste": hoe gaat het nog met zangeres Alizée, bekend van ‘Moi... Lolita’?

CelebritiesWaar zijn ze gebleven? Sterren van toen die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Vandaag de Franse zangeres Alizée, bekend van de hit ‘Moi... Lolita’. Ze verkocht in Europa meer dan 2 miljoen exemplaren van haar debuutsingle, maar verdween de laatste jaren in de anonimiteit. “Ik heb nu iets gevonden dat ik écht leuk vind.”

 1. Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”
  TV

  Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”

  “We hopen in de toekomst deel te nemen aan ‘America’s Got Talent’.” Het zijn de woorden van de breakdancegroep Mini Droids, vlak na hun ‘Belgium’s Got Talent’-overwinning in 2021. Nog geen jaar later ging die droom in vervulling. Het viertal, bestaande uit Ferre, Diego, Hayden en Hajdar, werd zelf uitgenodigd om deel te nemen aan ‘America’s Got Talent: All-Stars’. Ze dansten de benen vanonder hun lijf. Wij spreken met coach Samuel Revell over hun bijzondere avontuur in Hollywood.
 1. MEDIAWATCHERS. “‘FC De Kampioenen’, het is een zegen en een vloek”

  MEDIAWAT­CHERS. “‘FC De Kampioenen’, het is een zegen en een vloek”

  Een nieuwe actrice in Familie en meteen een FC De Kampioenen-klepper. “Loes zal een heel andere look hebben in Familie, maar ze zal vooral haar stem moeten aanpassen” zegt Mark Coenegracht in de media podcast ‘De Mediawatchers’. Samen met Desna Lespinoy en presentator Robin Vissenaekens bespreken ze elke donderdag de tv en radio actualiteit. Ook het gesprek met Koningin Mathilde komt aan bod. “Het paleis heeft deze kans gemist om haar wat menselijker te maken”.
 2. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO”
  TV

  Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkers­groei ooit in de geschiede­nis van HBO”

  “Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.”