Ook Olivia Rodrigo maakt veel kans op een Grammy.
Volledig scherm
Ook Olivia Rodrigo maakt veel kans op een Grammy. © AFP

Jay-Z verpulvert record, Barack Obama genomineerd en een unicum voor ABBA: dit zijn de Grammy-nominaties

MuziekDe nominaties voor de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen zijn deze avond bekendgemaakt in Los Angeles. Onder meer Justin Bieber, Billie Eilish en Olivia Rodrigo haalden meerdere nominaties binnen. Ook de Zweedse groep ABBA, die dit jaar z’n comeback maakte, is voor het eerst genomineerd voor een Grammy Award.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Evy Gruyaert opent haar hart in ‘Therapie’: “Ik werd psychisch geslagen, maar toch bleef ik bij hem”
  TV
  35

  Evy Gruyaert opent haar hart in ‘Therapie’: “Ik werd psychisch geslagen, maar toch bleef ik bij hem”

  “Ik was niets, niemand. Ik was ervan overtuigd dat ik niets waard was.” Het is even schrikken voor wie Evy Gruyaert (42) dinsdagavond bezig hoort in de Canvas-reeks ‘Therapie’. De presentatrice vertelt er over haar angststoornissen, waarmee ze al van kinds af aan worstelt, maar ook over haar ex-partner. “Ik werd psychisch geslagen, maar toch bleef ik bij hem.”