Jasmijn Van Hoof had een korte relatie met 'Familie'-tegenspeler David Cantens. In Primo blikt ze terug op die bijzondere periode.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasmijn Van Hoof had een korte relatie met 'Familie'-tegenspeler David Cantens. In Primo blikt ze terug op die bijzondere periode. © VTM

Jasmijn Van Hoof blikt terug op relatie met ‘Familie’-tegenspeler David Cantens: “Het was een verdrietige breuk”

ShowbizzDat Jasmijn Van Hoof (30) na negen jaar de soap ‘Familie’ verlaat, kon je hier dinsdag al lezen. De actrice is klaar voor nieuwe acteeravonturen. In een uitgebreidere babbel blikt ze nog even terug op haar personage Stefanie, de worstelingen met haar onzekerheid en haar relatie met tegenspeler David Cantens (40). De twee waren ongeveer een jaar samen, maar gingen daarna opnieuw hun eigen weg. “Ik zal nu niet meer zo snel verliefd worden.”

0 reacties

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.