Jaren ouder in 30 seconden: zo transformeren Jelle De Beule en Rik Verheye in de ‘Nonkels’

8 reacties

 • Lisette Willems

  1 maand geleden
  Vooral Rik zijn hangborsten vind ik geweldig!
 • Eric Peiremans

  1 maand geleden
  Top , ons hier krom gelachen.
 • edwin marreel

  1 maand geleden
  Top serie
 • Gerda Legein

  1 maand geleden
  Top eindelijk iets nieuws om te lachen ! Er zouden meer van deze serie ‘s op tv mogen komen alle stress valt weg als de serie begint 👍😀🍾
 • Juliette Francois

  1 maand geleden
  Ik heb alle afleveringen al op Streamz gezien en ik vind het hi-la-risch! Fantastisch hoe elk taboe humoristisch wordt weergegeven. Over smaken kan men verder niet discussiëren maar ik ben wel helemaal fan.
 1. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.
 2. Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Building’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”
  TV

  Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Buil­ding’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”

  “Everything is not what is seems”, zingt Selena Gomez (29) in 2007. De titelsong van de Disney Channel-reeks ‘Wizards of Waverly Place’ roept pure nostalgie op. Gomez zelf is haar personage Alex Russo ook nog niet vergeten. Volgens de actrice is haar ‘Only Murders in the Building’-personage Mabel een oudere versie van Alex.