Janine Bischops
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Bischops © Joel Hoylaerts - Photo News

Janine Bischops steekt vriendin Leah Thys een hart onder de riem: “Ik moest even gaan zitten toen ik hoorde dat ze corona had”

ShowbizzDat het loodzware dagen zijn voor Leah Thys (75) is een droevig feit. Naast het overlijden van haar man Jos De Man (88) - hij bezweek aan de gevolgen van corona - werd Leah zelf in het ziekenhuis opgenomen met COVID-19. Janine Bischops (79) was lange tijd een collega van Leah bij ‘Thuis’, en ze werden goeie vriendinnen. Logisch dat Janine, die nu in ‘Familie’ speelt, enorm met Leah inzit.

3 reacties

 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Los van dit corona gebeuren, vond ik jou altijd al een geweldige actrice, en Leah ook! Ik ken je van een jeugd serie, (ben 66 jaar jong), en ik vind je nog altijd even mooi!
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Dat Leah maar vlug weer gezond wordt, maar aub, laat haar stoppen met acteren
 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  En dan hoor je van sommige jonge mensen dat alles terug open moet en het niet waard is dat niet te doen om bepaalde groepen van mensen nog een jaartje langer in leven te houden. Hoe leg je dat uit aan mensen met inlevingsvermogen.
 1. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
  Muziek
  5

  Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

  Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.