Janine Bischops is oververmoeid en annuleert theatershow, Danni Heylen neemt haar plaats in

VTM
Na haar ontslag bij 'Thuis' vreesde Janine Bischops (75) dat haar carrière erop zat, maar intussen heeft ze zelfs te veel werk. De actrice is oververmoeid en moet rust nemen.

Afgelopen weekend moest normaal de eerste voorstelling van 'Ontsnapt en Losgelaten', de theatershow waarin Bischops samen met Linda De Ridder op de planken staat, gespeeld worden. Op het laatste moment annuleerde Theater Elckerlyc echter de voorstelling. Producent Dirk Van Vooren moest het slechte nieuws melden aan het publiek. "We gunnen Janine nu alle rust om snel te kunnen recupereren en plannen een nieuwe voorstelling op zondag 23 september in Elckerlyc", vertelde hij volgens het Nieuwsblad.

Janine combineert momenteel de opnames voor drie tv-programma's - waaronder 'Familie' - met de nieuwe theatershow. Vorige week gaf ze al aan dat het haar allemaal wat te veel werd. "Ik moet eigenlijk rusten. Ik neem wat te veel hooi op mijn vork en ben oververmoeid. Daarom raak ik ook niet van die vastzittende verkoudheid af. Mijn dokter zegt dat ik moet rusten."

Vandaag zou ze wel al opnieuw op de set van de Ketnetserie '#LikeMe' staan, een fictiereeks met een hoog musicalgehalte.

In de volgende theatershows van 'Bisschop en De Ridder' zal Janine vervangen worden door 'F.C. De Kampioenen'-ster Danni Heylen. Danni is vanaf vandaag aan het repeteren om op 20 september de eerste voorstelling te spelen in Herne.

Danny Heylen
Vangroenderbeek Eddy Danny Heylen12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roy Cooks

  Die foto van Danny Heylen moet zowat 40 jaar oud zijn..??

 • roger moenssens

  Sommige mensen zijn reeds oververmoeid omdat ze naar de WC moeten gaan Ga eens gewoon werken, doe een normale job en je zult nog iets anders ondervinden

 • WILLY ZACHEL

  Als gepensioneerde mag je maar een bepaald maximim bedrag bijverdienen hoe doen die mensen dat dan ? Voor niks zullen ze ook wel niet werken ?

 • maria vermesen

  ze denkt zeker dat ze 20 jaar blijft

 • annie laureys

  Je bent tot de leeftijd van rust gekomen , goeie actrice ,altijd geweest