Jani Kazaltzis in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Jani Kazaltzis in Dag Allemaal © VIER

Jani Kazaltzis openhartig over zijn pijnlijke outing: “Papa vroeg aan de dokter een pilletje voor mij”

ShowbizzStraks presenteert hij ‘Blind Gekocht’, maar verder is het momenteel windstil rond Jani Kazaltzis (42). In ‘James, De Musical’ staat Vlaanderens bekendste stylist deze week wel nog eens in de schijnwerpers, en daarbij klinkt ook een droevige noot. “Ik wist dat ik m’n ouders diep ongelukkig zou maken met mijn outing, en dat deed mij veel pijn”, zegt Jani. “Ik durfde het mama niet vertellen, dus ik liet een brief achter.” 

1 reactie

 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Één crème van een man, die met zijn 2 voetjes op de grond blijft staan. Iemand die realistisch is en de werkelijkheid durft te zeggen Iemand met zijn hart op de juiste plaats! Ik zou zeggen ne toffe pee
 1. Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteelmoord’ (VTM): “Elisabeth Gyselbrecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”
  Play
  65

  Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteel­moord’ (VTM): “Elisabeth Gysel­brecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”

  VTM mag de vierdelige reeks ‘De Kasteelmoord’ - die vanavond in première zou gaan - voorlopig niet uitzenden. Dat kreeg de zender vanmiddag te horen gekregen na een eenzijdig verzoekschrift van de advocaat van weduwe Elisabeth Gyselbrecht. Volgens gerechtsjournalist Faroek Özgünes zou Gyselbrecht zeggen dat de programmamakers elementen uit het strafdossier hebben gehaald die haar privacy en die van haar kinderen schenden en dat er mogelijk inbreuken zijn gebeurd op de journalistieke code. Volgens Özgünes bevat de reeks echter geen nieuwe elementen en heeft Gyselbrecht de docureeks ook helemaal nog niet gezien.
 2. Is divagedrag de reden waarom concertreeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmerrie”
  Play
  Celebrities

  Is divagedrag de reden waarom concert­reeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmer­rie”

  Adele (33) kondigde afgelopen vrijdag aan dat ze haar langverwachte reeks concerten in Las Vegas op het allerlaatste moment moest annuleren. De Britse zangeres verklaarde in een emotionele videoboodshap dat “productionele vertragingen door de coronacrisis” de boosdoener zouden zijn geweest. Maar volgens insiders zouden de spanningen tussen Adele en haar management er ook voor iets tussen zitten.