Jan Verheyen.
Volledig scherm
Jan Verheyen. © Tim De Backer

Jan Verheyen opgelicht bij aankoop van bouwgrond in Spanje: “Ik betaalde een bedrag met 6 cijfers”

ShowbizzJan Verheyen (57) werd enkele jaren geleden opgelicht in Spanje. Dat vertelde de regisseur in de Joe-ochtendshow van Sven Ornelis (47) en Anke Buckinx (40). Hij kocht een stuk bouwgrond van 11 hectare in Antequera, een stad in Andalusië, maar mocht er nooit een huis op zetten. “De miskoop van mijn leven. Het ging om een bedrag van 6 cijfers.”

58 reacties

 • GEERT VAN ACKER

  2 jaar geleden
  Nooit met een Belgische makelaar werken die kennen de wet niet.Steeds een gestor en notaris nemen van het land van oorsprong.Bij de notaris wordt de akte steeds in uw eigen taal voorgelezen!Buitenlanders worden steeds bedrogen door hun zogezegde eigen mensen die jaren actief zijn!Er zijn uitzonderingen maar heel weinig.Ik heb dit ook meegemaakt maar is in orde gekomen door te veranderen van gestor en notaris!
 • Felix Strackx

  2 jaar geleden
  Als het maar is om af en toe met vakantie te gaan, kun je er toch een chalet op zetten, of een caravan of desnoods een grote tent. Lekker wild kamperen, veel leuker dan een luxe villa!
 • VICTOR CAUTAERTS

  2 jaar geleden
  Hij is niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn
 • Joske

  2 jaar geleden
  Wie zich correct informeert weet dat in Spanje een notaris enkel akteer, maar geen onderzoeksdaden stelt zoals in BE. In Spanje heb je altijd een advokaat nodig als je zeker wil zijn.
 • urbain celis

  2 jaar geleden
  ze zullen het nooit leren, die zogezegde BV'S, beleg uw geld in iets anders
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.