Jan Verheyen.
Volledig scherm
Jan Verheyen. © Tim De Backer

Jan Verheyen opgelicht bij aankoop van bouwgrond in Spanje: “Ik betaalde een bedrag met 6 cijfers”

ShowbizzJan Verheyen (57) werd enkele jaren geleden opgelicht in Spanje. Dat vertelde de regisseur in de Joe-ochtendshow van Sven Ornelis (47) en Anke Buckinx (40). Hij kocht een stuk bouwgrond van 11 hectare in Antequera, een stad in Andalusië, maar mocht er nooit een huis op zetten. “De miskoop van mijn leven. Het ging om een bedrag van 6 cijfers.”

58 reacties

 • GEERT VAN ACKER

  1 week geleden
  Nooit met een Belgische makelaar werken die kennen de wet niet.Steeds een gestor en notaris nemen van het land van oorsprong.Bij de notaris wordt de akte steeds in uw eigen taal voorgelezen!Buitenlanders worden steeds bedrogen door hun zogezegde eigen mensen die jaren actief zijn!Er zijn uitzonderingen maar heel weinig.Ik heb dit ook meegemaakt maar is in orde gekomen door te veranderen van gestor en notaris!
 • felix strackx

  1 week geleden
  Als het maar is om af en toe met vakantie te gaan, kun je er toch een chalet op zetten, of een caravan of desnoods een grote tent. Lekker wild kamperen, veel leuker dan een luxe villa!
 • VICTOR CAUTAERTS

  2 weken geleden
  Hij is niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn
 • Jos De Cock

  2 weken geleden
  Wie zich correct informeert weet dat in Spanje een notaris enkel akteer, maar geen onderzoeksdaden stelt zoals in BE. In Spanje heb je altijd een advokaat nodig als je zeker wil zijn.
 • URBAIN CELIS

  2 weken geleden
  ze zullen het nooit leren, die zogezegde BV'S, beleg uw geld in iets anders
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen