Exclusief voor abonnees

Jan Verheyen móest goeie vriend Bart De Pauw aan de kant schuiven: “Ik kan toch niet op jouw set komen staan alsof er niets aan de hand is, zei Bart mij”

Kristof Ghyselinck
“Geen diva’s op mijn set!” zegt Jan Verheyen (55) in Dag Allemaal. “Want dan kan je nooit een goeie film maken.” En dus liet hij zich voor ‘De Collega’s 2.0' - vanaf volgende week in de cinema - uitsluitend omringen door ‘toffe mensen’. Jan had er ook zeer graag z’n goeie vriend Bart De Pauw bij gehad. Maar dat kon hij zich - naar eigen zeggen - niet permitteren.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roeland Croket

    Spijtig, ik vind dat Bart zijn acteerprestaties en zijn wangedrag 2 verschillende zaken zijn die je los van elkaar moet zien. Mbt het wangedrag weet nog steeds niemand van het grote publiek het fijne. Wil dit nu zeggen dat hij nooit meer op TV mag komen? Er zijn toch zoveel fraudeurs die in de politiek werden toegelaten, of pedofielen in de muziekbusiness (wat ik veel erger vind), ...

  • Raphael Kerser

    Jammer want Bart had zeker een pluspunt geweest voor de film, en elk pluspunt zal hoog nodig zijn. Mensen hebben goede herinneringen aan de collega's, dus is het enorm moeilijk om te voldoen aan de hele hoge verwachtingen die de mensen zullen hebben. Ik hoop dat hij goed zal zijn, maar ik vrees het ergste.