Bart De Pauw, Rik Verheye en Jan Verheyen.
Volledig scherm
Bart De Pauw, Rik Verheye en Jan Verheyen. © Instagram

Jan Verheyen deelt foto met Bart De Pauw, tot vreugde van zijn fans: “Yes, hij is terug”

ShowbizzHet is al lang windstil rond Bart De Pauw. De tv-maker viel uit de gratie in Vlaanderen nadat hij verwikkeld raakte in een #MeToo-zaak. Na een lange pauze werkt Bart sinds enkele maanden weer aan programma’s, zij het achter de schermen. Filmregisseur Jan Verheyen zet de gevallen tv-man nu nog eens in de schijnwerpers, met een vrolijke foto op Instagram. 

44 reacties

 • shana jansegers

  2 jaar geleden
  Vind dit zeer goed dat hij terug is. Nooit is er iets bewezen dat hij iets misdaan heeft. Als de vrouwen recht in hun schoenen stonden hadden ze het niet laf en anoniem gedaan. Hij werd beschuldigd zonder mogen in te kijken over welke feiten het juist ging. Vind dit niet kunnen wie een rechtzaak spand en graag mensen aan de schandpaal wil nagelen moet zich kenbaar maken. Ben blij dat hij eindelijk de draad weer opneemt en terug zijn werk kan doen waar hij goed in is. Veel succes bart.
 • Bart De Groote

  2 jaar geleden
  Welkom terug Bart! Ik ben hier heel blij mee! Je moest nooit weggeweest zijn! Mag ik eraan herinneren dat we nooit bewijzen hebben gezien van het "verkeerde" gedrag van Bart? Alleen de boodschap dat het "heel erg" was, daar moesten we het maar mee doen. Sorry, dat is niet voldoende om iemands carrière voor te offeren!
 • Monique Smeets

  2 jaar geleden
  Zal weer toffe programma worden hij kan het
 • Livinus Bleyen

  2 jaar geleden
  Goed zo veel geluk en succes heb je gemist
 • Hubert Wouters

  2 jaar geleden
  Welkom Bart. Hopelijk zet de VRT haar fout recht. Hopelijk kom je snel terug op de televisie. Ik wens je veel geluk toe in je verdere leven, beste man.