Jan Smit moet optreden tijdens WK-kwartfinale Nederland, maar lost dat op eigen wijze op: “Niet zo professioneel”

ShowbitsVanavond speelt Nederland op het WK in Qatar een kwartfinale tegen Argentinië. Zowat alle noorderburen zullen voor de buis zitten, alleen niet voetbalfanaat Jan Smit. Hij moet optreden in Amsterdam. Hoe hij dat oplost, verklapt hij aan Jarne. “Dat is wel niet zo professioneel”, moet hij toegeven. Hij geeft ook meteen z’n pronostiek. Een Showbits over voetbal, moet kunnen.

0 reacties

 1. Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”
  TV
  1

  Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”

  “We hopen in de toekomst deel te nemen aan ‘America’s Got Talent’.” Het zijn de woorden van de breakdancegroep Mini Droids, vlak na hun ‘Belgium’s Got Talent’-overwinning in 2021. Nog geen jaar later ging die droom in vervulling. Het viertal, bestaande uit Ferre, Diego, Hayden en Hajdar, werd zelf uitgenodigd om deel te nemen aan ‘America’s Got Talent: All-Stars’. Ze dansten de benen vanonder hun lijf. Wij spreken met coach Samuel Revell over hun bijzondere avontuur in Hollywood.
 2. Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsbader: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’
  Play
  Showbizz

  Speciale kapsels en mopjes van Niels Destadsba­der: Siska Schoeters duikt achter de schermen van ‘The Greatest Dancer’

  Het is nog wachten tot 4 februari om naar ‘The Greatest Dancer’ te kijken op Eén. In dat programma gaan Siska Schoeters (40), Aster Nzeyimana (29) en Niels Destadsbader (34) op zoek naar het grootste danstalent in Vlaanderen. Presentatrice Siska neemt alvast haar volgers mee achter de schermen van het programma. Zij wordt voor de opnames helemaal mooi gemaakt door haar team. Ze toont haar elegante jurk en speciaal kapsel op sociale media. Voor de camera draait, beleeft ze ook wat pret met de crew. En collega Niels kan het niet laten om nog wat mopjes te tappen.