Exclusief voor abonnees

Jan Leyers: “We zijn een wussy-samenleving aan het worden”

Avondmens Jan Leyers keert terug met ‘Nachtwacht’

Jan Leyers: ‘Schrap ‘populist’ maar, dat is toch een synoniem voor ‘politicus.’
Jef Boes Jan Leyers: ‘Schrap ‘populist’ maar, dat is toch een synoniem voor ‘politicus.’
Na het bejubelde Allah in Europa achtte Jan Leyers het moment rijp om het debat­programma Nachtwacht na 14 jaar opnieuw van het schap te halen. Leyers belooft zijn gasten wél te laten uitspreken. “Mijn grootste droom is dat iedereen me met rust laat.” 

Je hebt 1% van dit artikel gelezen
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Van Rompaey

  Waarom altijd mensen onderbreken om zijn eigen mening op te dringen ?

 • Baldr VanHoek

  De wijste mens op tv dus hij is iets slimmer dan de slimste mens ter wereld. Kan daar de nodige adelbrieven voorleggen zonder dat die het showbeest moet uithangen. Al kan die dat ook. Dat heeft die bewezen. Kortom in verkeerde land geboren om populair te kunnen gevonden worden want men wil graag oppervlakkigheid hier.

 • Jean Pollet

  als u gerust wilt gelaten worden, blijf dan uit de media ?

 • René Mattyns

  Dat is ook een open deur intrappen hé Jan, alhoewel

 • David De Geyter

  De ergste is Lieven Vandenhaute (Nieuwe feiten) Radio 1. Laat nooit niemand uitspreken en dringt steeds zijn eigen mening op. Ik ben een Radio 1 luisteraar, maar als die vent op de radio, is pas ik.