Jan Bucquoy
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Bucquoy © Kristof Ghyselinck

Jan Bucquoy maakte film over dood van zijn dochter: “Jonge mama en getalenteerd fotografe. Maar het volstond niet”

Showbizz“Mensen denken vaak dat ik al dood ben. Niet dus. Ik ga eruit met een knal, en blaas mezelf op in de buurt van een dictator.” Een boude uitspraak, maar regisseur en scenarist Jan Bucquoy (76) — bekend van onder andere 'Camping cosmos' en 'La vie sexuelle des Belges' — meent het. Ook in zijn nieuwste prent, 'La dernière tentation des Belges', schuwt hij de controverse niet. “Die draait om de zelfmoord van mijn dochter. Waarom zou zij haar leven nodeloos rekken? Om mij een plezier te doen?”

0 reacties

  1. Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerkoningin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”
    PREMIUM
    Muziek

    Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerko­nin­gin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”

    De kans is reëel dat u nog nooit van Helene Fischer (38) gehoord heeft. Nochtans mag de Duitse schlagerkoningin, bekend van de oorwurm ‘Atemlos durch die Nacht’, zich een van de best verdienende vrouwelijke artiesten ter wereld noemen. In 2018 streek ze zelfs meer poen op dan supersterren als Britney Spears (41) en Céline Dion (54). Ook haar nieuwste tournee ‘Rausch’ spijst haar bankrekening verder aan, al start de concertreeks wel in mineur. Maak kennis met Duitslands populairste zangeres, wiens relatiebreuk alle covers van de weekbladen sierde en die nadien letterlijk in de armen viel van een nieuwe liefde. “Ik heb me een tijdje ontzettend leeg gevoeld.”