James Corden en Kim Kardashian.
Volledig scherm
James Corden en Kim Kardashian. © 'The Late Late Show' met James Corden

James Corden en Kim Kardashian maken parodie van ‘House of the Dragon’: “Ze is een echte bitch”

TVDe spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper een aflevering raakte al bekend dat de reeks groen licht krijgt voor een vervolg. Ook ‘The Late Late Show’-presentator James Corden (44) en de Kardashians liften graag mee op het succes en maakten een humoristische parodie: ‘De Targhasians’. “Heb je mijn drakenei gebroken?”

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Ann Van den Broeck stelt het goed na operatie tegen kanker: “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed”
  BV
  19

  Ann Van den Broeck stelt het goed na operatie tegen kanker: “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed”

  Musicalactrice Ann Van den Broeck (46) heeft een operatie achter de rug in haar strijd tegen kanker. Dat nieuws deelde ze zelf op sociale media. Normaal gezien moest ze vorige week al onder het mes, maar de operatie werd toen uitgesteld omdat ze hoge koorts had. “Van uitstel komt geen afstel”, zei ze toen. En inderdaad: de ingreep is intussen succesvol uitgevoerd.
 1. ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”
  Play
  Muziek

  ‘Goeiemor­gen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

  Het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.