James Cooke stelt huwelijk een jaar uit: “We willen absoluut in de zomer trouwen”

James Cooke met zijn partner Dorian
Kristof Ghyselinck James Cooke met zijn partner Dorian
James Cooke (35) en zijn partner Dorian Liveyns (27) zullen hun huwelijk met een jaar uitstellen. Dat maakte de presentator bekend op MNM tijdens Marathanradio. Het koppel zou in augustus elkaar het jawoord geven, maar hakte nu toch de knoop door om ermee te wachten.

“We hebben die beslissing altijd maar uitgesteld, er was altijd hoop dat het nog in orde zou komen. Vanaf 1 juli gaan ze iets zeggen en gaat het mogen, dan zou het vanaf 1 augustus zijn dat ze iets konden zeggen, maar het gaat niet gebeuren. Ons huwelijk zou normaal ergens in augustus doorgaan, maar we hebben samen beslist om het een jaartje uit te stellen”, vertelde James op MNM. “Deze zomer trouwen met de hele familie en alle vrienden erbij, dat ging niet lukken.

“Het was vanaf dag 1 dat ik Dorian leerde kennen mijn droom om met hem te trouwen”, voegt James nog toe. “Het is nog altijd mijn grootste droom, of dat nu een jaartje uitgesteld is of niet. Het is trouwens een jaar, want wij willen absoluut in de zomer trouwen. Dat was wel even een ambetante om te beslissen. Ik moet me daarbij neerleggen en mag er niet teveel over nadenken.” Het koppel gaat van de oorspronkelijke trouwdag wel nog iets speciaal maken. “Wij gaan de dag dat wij oorspronkelijk zouden trouwen een ganse dag geen telefoon opnemen en een ganse dag bij elkaar zijn, dat is het belangrijkste. “
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frank Meynen

    als ze nog een jaartje wachten hoeven ze misschien al niet te scheiden

  • Michel Van der Hoydowch

    En als het volgend jaar pijpenstelen regent, weer een jaar er bij. Goed voor de .boekskes .

  • Ronny Cuypers

    Trouwen kan prima zonder feest. Trouwen doe je omdat je voor het leven samen wil zijn. Daar is niet veel volk voor nodig. Als je trouwt voor de show, dan moet je toch nog eens goed nadenken.