James Cooke in een video call met Gert Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke in een video call met Gert Verhulst. © RV/James Cooke

James Cooke over nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’: “Gert moet koken, want ik kan nog geen ei bakken”

ShowbizzTegelijk met de paasvakantie is een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’ gestart. Ietwat anders ingevuld, maar wel mét James Cooke (35) naast gastheer Gert Verhulst. In zijn rubriek ‘Bedgeheimen’ doet hij nu videogesprekken met singles. “Mijn eigen mama zit ook alleen met haar hondje. Ik prijs me gelukkig dat ik die eenzaamheid niet moet meemaken”, vertelt hij in Story.

1 reactie

 • Mi Janssens

  2 jaar geleden
  Ben altijd fan geweest van Gert Late Night en inderdaad 2 uitzending was minder ze moeten wat de vrolijke kant terug opgaan zeker in deze tijd. James was wel veel mooier met baard en baby-face kwijt.
 1. Zo brengt James Cooke de coronacrisis door: “Al tien dagen opgehokt met mijn lief, maar trouwplannen nog niet gecanceld. Integendeel”
  PREMIUM

  Zo brengt James Cooke de coronacri­sis door: “Al tien dagen opgehokt met mijn lief, maar trouwplan­nen nog niet gecanceld. Integen­deel”

  Net als bijna elke Antwerpenaar zit ook James Cooke opgehokt. Werken doet hij van thuis uit, net als zijn lief Dorian, die zijn danslessen voorlopig via online filmpjes aan zijn leerlingen geeft. Nooit zag het koppel elkaar vaker. “Een goede test voor als we ooit gaan trouwen”, zegt James. “En geen zorgen, na tien dagen permanent samen zijn, zijn we dat nog altijd van plan.” Het overzicht van hoe bekend Antwerpen de lockdown beleeft, vind je hier.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
  Muziek
  1

  INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

  Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”