Philippe Geubels mag zich samen met De Pfaffs, Willy Sommers, Niels Destadsbader, Margriet Hermans, Gert Verhulst, Natalia en Jani Kazaltzis verwachten aan een musical over zijn leven, gemaakt door James Cooke.
Volledig scherm
Philippe Geubels mag zich samen met De Pfaffs, Willy Sommers, Niels Destadsbader, Margriet Hermans, Gert Verhulst, Natalia en Jani Kazaltzis verwachten aan een musical over zijn leven, gemaakt door James Cooke. © VTM

James Cooke maakt musicals over De Pfaffs, Niels Destadsbader en Philippe Geubels

TVDe Pfaffs, Willy Sommers, Niels Destadsbader, Margriet Hermans, Gert Verhulst, Natalia, Philippe Geubels en Jani Kazaltzis. Dat zijn de acht bekende namen over wie James Cooke evenveel musicals gaat maken in het programma ‘James Cooke, de musical’ op Play 4. Wanneer het programma op tv te zien zal zijn is nog niet bekend, maar je kan nog gaan kijken in het theater.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.