Extreme Makeover Vlaanderen
Volledig scherm
PREMIUM
Extreme Makeover Vlaanderen © SBS BE

James Cooke maakt families blij in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’: “Ik probeer niet te huilen, het gaat om de deelnemers”

BVHij vierde zijn eerste huwelijksverjaardag, maar de zomer van James Cooke (38) was toch vooral overladen met opnames. De eerste vrucht daarvan is er eentje vol emoties. “Maar ik probeer mijn eigen tranen te verbijten, het gaat om de deelnemers.”

 1. Roel Van Bambost wordt 80: “Ik treed nog veel te graag op om te stoppen”
  PREMIUM
  BV

  Roel Van Bambost wordt 80: “Ik treed nog veel te graag op om te stop­pen”

  “Een testament, euthanasieverklaringen... ik zou er werk van moeten maken, maar ik lééf nog te graag”, zegt Roel Van Bambost (79). En hij doet het vol overgave. Door filminterviews te blijven doen, en te blijven optreden, weliswaar zonder z’n vrouw, met wie hij 52 jaar het duo Miek en Roel vormde. “Wel maak ik af en toe muziek met m’n kleinzoon, die drummer is. Dat is intens genieten. Miek zucht wel ’ns, maar ze weet dat ik zonder het podium ongelukkig ben”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’.
 2. Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”
  Celebrities
  1

  Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemiti­sche uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangsti­gend”

  ‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”