James Cooke gewond tijdens opnames voor ‘Gert Late Night’: “Ik ben een stuk vel van mijn teen kwijt”

Simon Mouton Photo News
Goed nieuws voor alle kijkers van ‘Gert Late Night’, want vanaf september zijn Gert Verhulst en James Cooke weer op de buis met een nieuw seizoen. De opnames van de zesde reeks zijn wel niet zonder slag of stoot verlopen: op Radio 2 gaf James toe dat hij gewond is geraakt tijdens het inblikken van een promofilmpje. “Ik ben een stuk vel van mijn teen kwijt”, aldus Cooke.

 “Ik heb weer wat meegemaakt”, begon hij eerder vandaag zijn relaas op Radio 2. “We waren gisteren in Oostende om een promovideo voor het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ op te nemen. We wilden graag iets doen met ‘het lachend kakske’, de verdwaalpaal waar Bart Tommelein zo trots op is. Maar ik ben er los tegen gelopen en ben een flink stuk vel van m’n teen kwijt.”

Zijn blessure heeft ook nadelige gevolgen. James zijn verwonding heeft een impact op zijn deelname aan ‘The Battle’, een nieuw programma waarin hij en Gert Verhulst de strijd aangaan met het Nederlandse duo Katja Schuurman en Najib Amhali. “We zijn al maanden aan het trainen. Mijn handen staan al vol met wondjes en eelt. Elke training is essentieel op dit moment, en ik heb die van vanavond al moeten afzeggen door mijn teen. Vanaf half augustus beginnen de opnames, ik ben een beetje aan ‘t flippen. ‘t Is echt stress, we willen niet afgaan hé!”

Simon Mouton Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.