James Cooke danst met een man in feestspecials ‘Dancing with the stars’: “Gek dat het zo lang heeft moeten duren”

ShowbizzAan glitter en glamour ontbreekt het doorgaans niet in ‘Dancing With the Stars’, maar voor de feestspecials steken de opvallendste kandidaten van de eerste twee seizoenen nog een tandje bij. James Cooke zorgt voor een primeur: voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische DWTS danst een man met een man. “Dat was mijn voorwaarde om mee te doen”, zegt James. ‘Anno 2021 wordt het tijd dat we eens tonen dat dit niet meer dan normaal is.’

 1. Familievetes, schandalen en gerechtigheid : deze vijf advocatenseries moet je streamen
  Streamz

  Familieve­tes, schandalen en gerechtig­heid : deze vijf advocaten­se­ries moet je streamen

  Vorig jaar bundelden we in onze Kijkgids al eens de beste advocatenseries. Naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘Family Law’ op Streamz (25/5) schuimden we de verschillende streamingplatformen opnieuw af voor een update. Bingeplezier verzekerd met ‘The Good Wife’-sequel ‘The Good Fight’ (Prime Video), ‘Breaking Bad’-prequel ‘Better Call Saul’ (Netflix), het uit het leven gegrepen ‘The Fix’ (Disney+) en de Zuid-Koreaanse parel ‘Hyena’ (Netflix).
 2. Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord
  Celebrities

  Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

  Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocaten, bizarre psychiaters en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord.