James Cook(ie) over nieuw tv-programma ‘Extreme MakeOver’: “Schrijnend hoeveel Vlamingen zich niet thuis voelen in eigen huis”

ShowbitsNa Gert Verhulst met z’n dagelijkse talkshow, is ook zijn maatje James Cooke terug op Play4. Hij presenteert vanaf deze week ‘Extreme MakeOver Vlaanderen’, een echt feelgoodprogramma, waarin acht gezinnen hun droomhuis realiseren dankzij de hulp van vrienden en familie. Bereid je al maar voor op een lach en een traan, een kolfje naar de hand van James Cooke. Jarne wil vooral weten of de wegen met Gert nu definitief scheiden of niet? Bekijk het in een nieuwe Showbits.

11 reacties

 • Raoul Rouma

  4 maanden geleden
  En ik persoonlijk vind het schrijnend dat U zo dikwijls in de belangstelling staat met programma's die in het verleden al uitgezonden werden. Voor wanneer eens iets nieuws. Een idee stelen of afkopen is gemakkelijk.
 • peter callebaut

  4 maanden geleden
  Goed initiatief, weet niet wanner dit is opgenomen. Voor prijsstijging bouw en electriciteitsprijzen?. Want anders zouden ze wel eens hun broek kunnen scheuren aan dit programma.
 • Marc Reynaert

  4 maanden geleden
  Mag het gemiddeld publiek niet weten dat zijn programma een schaamteloze kopie is van DIY SOS uit het Verenigd Koninkrijk? Net zoals The Repair Shop. Is gemakkelijk om zo met de pluimen te gaan lopen...
 • Ferdinand Costermans

  4 maanden geleden
  1° het is pas schrijnend voor hen en dat zijn er 10.000 die géén huis hebben 2° wie betaald dit allemaal. Sommigen denken echt dat die bedrijven die keukens, vloeren, badkamers leveren dat allemaal gratis doen, stielmannen, werkuren... Ha.
 • Martin Goetinck

  4 maanden geleden
  Met wat zijn de mensen wel nog gelukkig?
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!