Youtube
Volledig scherm
© Youtube

James Charles en Tati Westbrook begraven de strijdbijl: “We willen dit laten rusten”

ShowbizzJames Charles (19), de YouTuber die vorige week miljoenen volgers verloor nadat zijn voormalige ‘beschermengel’ Tati een video over hem postte, en Tati Westbrook (37) hebben de strijdbijl begraven. “We willen dit laten rusten”, klinkt het in een reactie.

1 reactie

 • Jo Van Echelpoel

  2 jaar geleden
  Ja graag eindelijk dankuwel. Rust in vrede met madeliefjes op jullie buik. Velen zullen U hierbij met woord en daad willen bijstaan. Wel spijtig dat het gerecht enkel het systeem beschermt en niet de rechtvaardighed. : )
 1. RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbijter, maar tenminste anders dan alle seriemoordenaarshows die u recent zag”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbij­ter, maar tenminste anders dan alle seriemoor­de­naar­shows die u recent zag”

  De meest zielige man op uw kijkbuis wordt dezer dagen vertolkt door Steve Carell. De acteur die vooral bekend is voor z’n komische rollen in onder meer ‘The Office’ en ‘Evan Almighty’ speelt in ‘The Patient’ een Joodse therapeut die worstelt met het orthodoxe geloof van z’n zoon, rouwt om z’n zopas overleden vrouw en daarbovenop ook nog eens ontvoerd wordt door een patiënt die een seriemoordenaar blijkt te zijn, maar daarvan af wil. Of deze nerveuze thrillerreeks op Disney+ ook zo therapeutisch is dat het een doorbraak in het controversiële seriemoordenaar-genre kan forceren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.