Martin Nolan, directeur van het veilinghuis Julien's Auctions, met het Walther PP handpistool dat door Sean Connery werd gebruikt in de eerste James Bond-film Dr. No.
Volledig scherm
Martin Nolan, directeur van het veilinghuis Julien's Auctions, met het Walther PP handpistool dat door Sean Connery werd gebruikt in de eerste James Bond-film Dr. No. © AFP

James Bond-pistool Sean Connery verkocht voor 250.000 dollar

Een van de pistolen die Sean Connery tijdens zijn eerste optreden als geheim agent James Bond in de film Dr. No uit 1962 gebruikte, is donderdag (lokale tijd) in de VS voor veel geld verkocht. Een bieder schafte de beroemde Walther PP aan voor maar liefst 256.000 dollar (ongeveer 210.000 euro). Dat maakte Julien’s Auctions in Beverly Hills bekend.

0 reacties

 1. PORTRET. Melkboer, marinier en kandidaat-Mister Universe: Sean Connery doorbrak alle verwachtingspatronen
  PREMIUM

  PORTRET. Melkboer, marinier en kandidaat-Mis­ter Universe: Sean Connery doorbrak alle verwach­tings­pa­tro­nen

  Klasse heeft niks met geld of afkomst te maken. Als Sean Connery, die zaterdag op 90-jarige leeftijd is overleden, in zijn leven iets heeft bewezen, dan is het dat. Kind van een arm gezin, tattoos op de voorarm, een vet Schots accent, een cv waarop melkboer, marinier en kandidaat-Mister Universe stond: Connery had alles tegen om in de jaren zestig een toonbeeld van intelligentie, smaak en goede manieren te worden. En toch deed hij het.
 2. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips