Jaimie Vaes en Lil' Kleine.
Volledig scherm
Jaimie Vaes en Lil' Kleine. © Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang

Jaimie Vaes sluit huwelijk met Lil’ Kleine dan toch niet uit: “Het kan nog alle kanten op”

ShowbizzInfluencer Jaimie Vaes (31) sluit niet uit dat ze ooit nog gaat trouwen met rapper Lil’ Kleine (26). De twee lasten eind juni een relatiepauze in nadat de rapper op Ibiza gewelddadig zou zijn geweest tegenover z'n verloofde. Eerder raakte bekend dat de twee alvast dit jaar niet meer in het huwelijksbootje zullen stappen.

0 reacties

 1. Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”
  Play
  Showbizz
  4

  Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”

  Tijdens het laatste keuzemoment in ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer Kim definitief voor Ginny. Een keuze waar hij na de romantische date meteen spijt van bleek te hebben. Na een snelle position switch, zagen we hoe Kim op het einde van de aflevering in de armen van Emi vloog. Hoe gaat het intussen met Emi? Heeft ze lang getwijfeld na het telefoontje van Kim? En heeft ze nog contact met Ginny? Showbits-reporter Senne zocht haar op.
 2. Kalush Orchestra toont moeders in oorlogsgebied in nieuwe videoclip: “Dit is hoe Oekraïne er nu uitziet”
  Play
  Muziek
  1

  Oekraïense Songfesti­val-win­naar maakt meteen statement door moeders in oorlog te tonen in nieuwe videoclip

  Songfestival-winnaar Kalush Orchestra heeft een nieuwe clip bij hun lied ‘Stefania’ gedeeld. Daarin is te zien hoe verschillende Oekraïense moeders in oorlogsgebied hun kinderen in veiligheid proberen te brengen. “We tonen hoe wij hen elke dag moeten zien”, vertelt frontman Oleh Psiuk. Het is daarbij niet de eerste keer dat de band een statement maakt. Zo riepen ze zaterdag na hun optreden: “Europa, help ons! Help Marioepol, help Azovstal.”