Lil Kleine en Jaimie Vaes.
Volledig scherm
Lil Kleine en Jaimie Vaes. © ANP

Jaimie Vaes en Lil Kleine komen niet samen uit verdeling spullen: rechter gaat uitspraak doen

ShowbizzJaimie Vaes (33) en haar ex-vriend Lil Kleine (28) zijn er niet onderling uitgekomen in hun gevecht over de verdeling van hun spullen. De rechtbank laat in een korte mededeling weten dat op 4 januari vonnis wordt gewezen, dat zou de rechter alleen doen als beide partijen er voor 1 december niet uit zouden komen.

 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Lil Kleine delft voorlopig het onderspit in rechtszaak tegen Jaimie Vaes: “Dit zegt nog niks”
  Showbizz

  Lil Kleine delft voorlopig het onderspit in rechtszaak tegen Jaimie Vaes: “Dit zegt nog niks”

  Lil Kleine (28) en zijn ex Jaimie Vaes (33) stonden maandag in de rechtbank van Amsterdam tegenover elkaar om het einde van hun relatie af te handelen. De ex-geliefden ruzieden over de verdeling van enkele spullen. Het gaat onder meer om drie dure horloges, die nu in een kluis van de rapper liggen. Daarnaast staan er ook nog enkele sierkussens, een tas van Louis Vuitton en ook een waterkoker op het spel.