Jaimie Vaes en haar ex Lil Kleine
Volledig scherm
Jaimie Vaes en haar ex Lil Kleine © Hollandse Hoogte / Leo Vogelzang

Jaimie Vaes beschuldigt ex Lil Kleine van “pesterijen”: “Zijn gedrag wordt alsmaar erger”

ShowbizzDat het contact tussen Jaimie Vaes (32) en haar ex Lil Kleine (27) na de beschuldigingen van huiselijk geweld behoorlijk verwaterd is, was al een tijdje duidelijk. Maar de gemoederen tussen de twee exen zijn allesbehalve bedaard. In de tweede aflevering van haar realityreeks ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ noemt ze het gedrag van de Nederlandse rapper “pesterijen”. 

 1. Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”
  PREMIUM
  SHOWBIZZ
  5

  Nieuwe liefde van André van Duin liet alles achter voor hem: “Ik heb volledig gebroken met mijn vorige leven”

  “Ik kwam binnen en ben pas drie dagen later weer bij hem weggegaan.” Sinds Fernando in mei vorig jaar op de koffie ging bij André van Duin (75) om herinneringen op te halen aan de overleden Corrie van Gorp, leidt de Nederlands-Spaanse danser Fernando Reyes (61) een volledig nieuw leven. Hij gaf weer kleur aan de Nederlandse komiek zijn leven, die rouwde om de dood van zijn echtgenoot Martin. Al moest hij daarvoor wel breken met zijn Spaanse echtgenoot...
 2. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.