Jada Pinkett Smith open over strijd tegen alopecia: “Moeilijk om te verbergen”

CelebritiesJada Pinkett Smith (50) lijdt aan alopecia, een aandoening waarbij iemand plots kale plekken krijgt. Op Instagram vertelt de vrouw van acteur Will Smith (53) open over haar haarverlies. 

 1. Johnny Depp over de getuigenis van Amber Heard: “Belachelijk, vernederend, pijnlijk en compleet verzonnen”
  Play
  Celebrities

  Johnny Depp over de getuigenis van Amber Heard: “Belache­lijk, vernede­rend, pijnlijk en compleet verzonnen”

  De 22ste dag van het proces Johnny Depp vs Amber Heard is inmiddels aangebroken. Het Britse model Kate Moss was vandaag als eerste aan zet. “Johnny Depp heeft mij nooit van de trap geduwd”, klonk het overduidelijk in de getuigenis van het Britse model. Niet veel later werd ook Johnny Depp opnieuw opgeroepen door het juridische team van Amber Heard. “Ik ben naar hier gekomen en ik heb de waarheid verteld.” Volg hier alles live mee.
 2. Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord
  Celebrities
  2

  Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

  Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocaten, bizarre psychiaters en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord.