Jacques Vermeire verovert TikTok met hilarische video

Joel Hoylaerts / Photo News
Dat Jacques Vermeire (68) nog altijd de grappigste thuis is, bewijst hij sinds kort ook op de app TikTok. Daar schitterde hij in een hilarische video waarin hij zijn oven laat dansen op de beats van het nummer ‘Yeah’ van Usher. 

“Problemen met de oven? Wij bakken warme broodjes voor Valentijn in Oostende”, schreef hij erbij. Daarmee verwijst hij naar zijn show ‘Van 7 tot 77’, die op 14 februari plaatsvindt in Oostende. 

Ook zijn dochter Julie deelde de grappige beelden op haar sociale media. Eerder namen de twee trouwens al een filmpje op waarin Jacques toonde dat hij niet moet onderdoen voor de dansmoves van zijn dochter. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tim Van Acker

  Dat met die ovendeur is al door diverse znderen gedaan, niks origineels aan

 • sylvain roobaert

  Tof en dat ook dochter lief mee op de kar springt , fantastische mooi lieve kinderen heeft hij . Blijf hem graag bezig zien net zoals Leo en Gaston zaliger

 • Alain Terrieur

  Helemaal niet grappig. Het is gewoon een superorigineel en wél grappig filmpje met een klemmende ovendeur dat hij naspeelt. Hij is eigenlijk al jaren niet meer grappig. Zijn eerste zaalshow was goed. De tweede ging er nog mee door, maar daarna werd het toch huilen met de pet op. Weinig originaliteit. Steeds uitmelken van hetzelfde soort typetjes.

 • Peter Janssens

  In Vlaanderen hebben ze dan ook geen gevoel voor goed humor ! Allemaal scouts niveau