Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’

Showbits“Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.

26 reacties

 • Herman Van Beneden

  2 maanden geleden
  Ik moet er niks van hebben kan mij gestolen worden.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Vtm slaagt er niet in om ook maar 1 degelijk programma te brengen. Ze brengen er echt niks van terecht. Welk normaal bedrijf wil daar nog op adverteren?
 • Refter Noorderlaan/ Oudaan

  2 maanden geleden
  Er wordt de dag van vandaag niets anders dan Brol en Herhalingen uitgezonden, zelfs de reclame herhaald zich weken aan een stuk. Moeten wij hiervoor zoveel blij en betalen??
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  De Plancaerts, De Verhulstjes, De Vermeiren, De Meylandjes, enz. Wauw, top tv!
 • Chantal Claes

  2 maanden geleden
  De kindjes die de Tiktok filmpjes leuk vinden, gaan vroeg naar bed, dus zend de serie best niet te laat uit.
 1. Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty
  Play
  Showbizz

  Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty

  De Mia’s, de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen, zijn weer uitgedeeld. Getalenteerde zangers zoals Stromae (37), Pommelien Thijs (21) en Camille (21) sleepten awards in de wacht. De show was live te volgen, maar wie er écht had willen zijn, moest de Vlaamse sterren volgen op sociale media. Zij namen hun Instagramvolgers mee achter de schermen van de show. Zo zong Siska Schoeters luidkeels mee met Camille en kon je binnenkijken op de afterparty na de show.