Exclusief voor abonnees

Jacky Lafon wist van breuk Laura Lynn en Matthias: “Opeens wilden ze elkaar na dat duet niet meer kussen”

I&C
Laura Lynn (43) en Matthias Lens (33). De liefde is op. Voor hém toch, want Laura blijft achter met een gebroken hart. Een pijnlijke situatie, des te meer omdat ze nog tot begin september samen op het podium moeten staan. “Zo triest”, zegt hun revuecollega Jacky Lafon. “Maar ze gingen al een tijd niet meer als koppel door het leven.”

Bijzonder spijtig nieuws is het, de breuk van Matthias en Laura Lynn. Het koppel dat van bij aanvang veel tegenkanting kreeg, maar alle tegenslagen samen overwon. En sterker dan ooit leek, als trotse ouders van dochtertje Eliana (6) ook. Maar ergens onderweg, ettelijke maanden geleden al, zijn hun wegen toch uit elkaar gelopen.

Feit is dat Matthias een slopende periode achter de rug heeft. Eind vorig jaar kreeg zijn vader Jan - met wie hij erg close was - te horen dat hij kanker had, en de laatste maanden week Matthias niet van zijn ziekbed. Vorige week overleed Jan Lens, op 58-jarige leeftijd. Opmerkelijk: op het overlijdensbericht is al geen vermelding meer van Laura.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom Caers

  Idd ni schoon van da ventje. Mijn vrouwtje is ook ouder dan ik ma ik zal haar nooit in de steek laten. Ma mijn liefde is dan ook echt!

 • Rahoul Claes

  Dat is niet mooi van die vent. Eerst wrikt hij zich tussen een ernstige relatie om vervolgens enkele jaren later de vrouw in de steek te laten. Schandelijk!

 • Karine Roeland

  Jacky Lafong, dat was lang geleden dat ze nog eens in de belangstelling stond. Er was eens een tijd dat telkens als er iets gebeurde of gebeurd was had zij dit ook meegemaakt. Ze kan als Madame Lafond met haar glazen bol op kermissen gaan staan.